Zmaj Kenan Dračić ponovo među najboljim sportistima Tuzlanskog kantona u 2020. godini

U organizaciji Sportskog saveza Tuzlanskog kantona, pod pokroviteljstvom Vlade Tuzlanskog kantona, u srijedu 20.01.2021. godine u Bosanskom kulturnom centru Tuzla održana je manifestacija 27. ”Izbor sportiste godine Tuzlanskog kantona” za 2020. godinu.

Zbog svojih izvandernih rezultata postignutih u 2020. godini na ovom izboru našao se i naš zmaj i najbolji plivač Kenan Dračić.

Kenan je dobitnik priznanja za postignute rezultate u 2020. godini u kategoriji kadeta. Dokaz Kenanovog konstantnog rada i opravdanog priznanja je to da je 2019 i 2017 godine takođe bio na ovom podijumu.

Uprava kluba čestita Kenanu i želi mu još puno uspjeha u budućnosti. Ovaj uspjeh nije došao preko noći i dokaz je jako velikog i predanog rada i zbog toga je ovaj uspjeh i priznanje veliki podstrek kako za Kenana tako i za Upravu kluba da zajedno budemo još bolji.

A ovaj izbor još jednom dokazuje da je Plivački klub ”Zmaj-Alpamm” i dalje najbolji plivački klub u Tuzlanskom kantonu, u gradu Tuzli i među najboljim u BiH.