Ljetna pauza

Od subote 14.08.2021. godine počinje ljetna pauza za takmičare u klubu.
Sljedeća sezona ponovo počinje početkom septembra o čemu čete biti blagovremeno obavješteni putem web stranice www.pkzmaj.com i naše oficijelne facebook stranice Plivački Klub Zmaj-Alpamm i Instagram stranice @pkzmaj.
Slijedeću sezonu počinjemo lagano sa kondicionim treninzima na Slanoj Banji. Iskreno se nadamo da čemo jesen i zimu trenirati u bazenu. Klub ulaže svakodnevne napore kako bi ovo omogučio, ali nažalost za sada nadležni ne nalaze shodno da pomognu plivanju u našem gradu. Nadamo se da će se to u skorije vrijeme promjeniti.

Molimo sve roditelje koji nisu izmirili svoje obaveze za članarinu da to urade što prije i na taj način podrže klub. Predlažemo da plaćanje članarina obavljate putem našeg žiro računa na transakcijski račun kluba kod NLB Banke br. 1321000301240007. Napominjeno da se članarina/članstvo u klubu plaća za svih 12 mjeseci u godini (informacije možete naći na poleđini članskih kartica i web stranici kluba). Hvala na razumijevanju i podršci koju nam na ovaj način ukazujete!

Svim našim takmičarima i trenerima želimo ugodan odmor sa željom da se što prije vratimo treninzima u bazenu.

UPRAVA I STRUČNI ŠTAB